Even voorstellen !!

Laat kinderen nog even kind zijn. Lekker spelen en ravotten. Volwassen zijn kunnen ze nog lang genoeg !!

Ik ben Linda Schalkwijk, geboren op 8-1-1983 in Dordrecht waar ik het grootste deel van mijn jeugd heb gewoond. Al heel vroeg wist ik dat ik met kinderen wilde gaan werken. Ik paste al vanaf mijn 10e op mijn buurmeisje en later ook bijna fulltime in een ander gezin.

 

Na mijn middelbare school ben ik de opleiding sociaal pedagogisch werk gaan doen en wilde in eerste instanties als onderwijsassistent gaan werken. Op het moment dat ik afstudeerde was daar geen werk in te vinden en ben ik in de kinderopvang gaan werken. Wat ik leuker vond dan ik had gedacht.  Ik heb de diploma’s SPW3 kinderopvang en SPW4 onderwijsassistent.

In het eerste jaar heb ik op een BSO gestaan maar omdat ik toch liever met kleinere kinderen wilde werken ben ik daarna naar een peutergroep gegaan en ben ik 1 dag op een babygroep gaan werken. 

In 2002 heb ik Jeroen Schalkwijk (1979) leren kennen. Na 3 jaar zijn we gaan samenwonen in Eindhoven. Ik ben toen in Best bij de Bereboot gaan werken, wat later werd overgenomen door Korein. Ik ben daar begonnen op de BSO en later op een babygroep. In september 2018 zijn we getrouwd.

In 2013 was er een reorganisatie bij Korein en omdat ik de manier van werken niet meer leuk vond en ik meer tijd aan de kinderen wilde besteden heb ik toen besloten om ontslag te nemen.

In 2014 ben ik toen als gastouder begonnen en doe ik dit werk nog steeds met veel plezier. Ik ben mezelf nog steeds aan het ontwikkelen door cursussen te volgen en me te verdiepen in activiteiten en te kijken wat de kinderen nodig hebben . Ieder kind is uniek en speciaal.

 

Zelf heb ik 3 kinderen Jordy (2008), Mike (2010) en Fay (2013). Wij wonen samen met papa Jeroen in ons huis, waar ik met veel plezier uw kinderen opvang.

© 2023 by LindaTorreman

  • c-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now